Hei. Olen Susanna Pitula. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää, voitte soittaa tai lähettää sähköpostia:

045 180 0957 » info@pitula.fi »

Meille Pitulaan voit halutessasi varata henkilökohtaisen palveluajan! Varaa oma aikasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Osto- ja toimitusehdot

HUONEKALU.PITULA OY:N VERKKOKAUPAN TILAUS- JA KÄYTTÖEHDOT

1. YLEISTÄ

Nämä tilaus- ja käyttöehdot koskevat Huonekalu.Pitulan verkkokaupan käyttöä ja sen kautta tehtyjä tilauksia. Käyttämällä verkkokauppaa hyväksyt nämä käyttöehdot sekä tietosuojaselosteen ja sitoudut noudattamaan niitä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tai päivittää verkkokaupan sisältöä, hintoja, valikoimaa tai näitä käyttöehtoja. Mikäli teemme käyttöehtoihimme tai tietosuojaselosteeseemme huomattavia tai merkittäviä muutoksia, pyrimme informoimaan niistä erikseen.

Verkkokauppa on suunnattu ensisijaisesti Suomessa asuville kuluttajille. Myös ulkomailla asuvat kuluttajat ja yritykset voivat tietyin rajoituksin käyttää verkkokauppaa. Yrityksillä ei ole oikeutta vedota kuluttajansuojalaista johtuviin oikeuksiin.

 2. PALVELUTARJOAJAN YHTEYSTIEDOT

Huonekalu.Pitula Oy 

Y-tunnus 2960242-7

Käsityöläiskatu 14

20100 Turku

info@pitula.fi / 045 1800 957

 3. VERKKOKAUPASSA ASIOINTI / REKISTERÖITYMINEN

Tilausehdot

  1. Verkkokaupassa asiointi ja rekisteröityminen

Verkkokaupassa voivat asioida kaikki vähintään  18-vuotiaat henkilöt, joilla on toimiva sähköpostiosoite ja jotka tilaavat tuotteita Manner-Suomessa sijaitseviin toimitusosoitteisiin.  

Tilauksen tekeminen verkkokaupassa ei edellytä rekisteröitymistä. Jos asiakas tilaa tuotteita rekisteröitymättä, asiakkaan tulee antaa kunkin tilauksen yhteydessä pakolliseksi merkityt tiedot.

Asiakkaan tulee antaa itsestään oikeat tiedot asioidessaan verkkokaupassa ja rekisteröityessään verkkokaupan asiakkaaksi. Asiakas vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta ja on velvollinen ilmoittamaan tietojen muuttumisesta välittömästi Huonekalu Pitulalle.

Asiakas voi halutessaan rekisteröityä verkkokaupan asiakkaaksi, rekisteröityminen on maksutonta. Rekisteröityessään verkkokauppaan asiakkaan käyttäjätunnuksena toimivat  hänen antamansa sähköpostiosoite ja salasana. Asiakas on vastuussa turvallisesta salasanasta, sen salassapidosta, ja vastaa kaikesta kyseisillä käyttäjätunnuksilla tapahtuvasta asioinnista verkkokaupassa. Asiakkaan tulee olla välittömästi yhteydessä Huonekalu Pitulaan,  jos asiakas  epäilee, että hänen tunnuksensa ovat paljastuneet tai niitä käytetään väärin.  Huonekalu Pitulalla on oikeus jäädyttää tai sulkea asiakkaan tunnukset.

Maksaminen ja maksuehdot

Kaikki verkkokaupan hinnat on ilmoitettu euroina ja sisältävät Suomen lainsäädännön mukaisen arvonlisäveron.

Huonekalu.Pitulan verkkokauppa käyttää Klarna checkout maksutapaa, jonka avulla asiakas voi maksaa tilauksensa verkkokaupassa laskulla, osamaksuilla, suoraan verkkopankissa tai yleisillä luottokorteilla (MasterCard, Visa ja American Express).

 Asiakkaan luottokelpoisuus tarkistetaan aina tilauksen yhteydessä ja Klarna kantaa vastuun mahdollisesta luottoriskistä laskulla myytäessä.


Maksettaessa laskulla tai erämaksulla hintaan voidaan lisätä korko, kuukausimaksu tai muu vastaava maksu, joka määrittyy maksutavan tarjoajan Klarnan hinnaston mukaan.

Hinnat ovat voimassa vain verkkokaupassa. Verkon kautta ostettavat tuotteet ovat sivustolla erikseen merkitty.  Tuotteet ja niiden värit sekä kankaat saattavat näyttää erilaiselta luonnossa kuin kuvissa.  

Myytäessä ja kuljetettaessa tuotteita EU-maiden ulkopuolelle tuotteen vastaanottaja vastaa paikallisista veroista, tullimaksuista ja muista näihin verrattavista kustannuksista.

 4. TOIMITUSAJAT

Tuotteidemme toimitusajat määräytyvät tuotekohtaisesti tuotteen saatavuudesta ja lähetyksen määränpäästä riippuen. 

Varaamme oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä. Jokaisen tuotteen tiedoissa ilmoitetaan arvioitu toimitusaika ja tilauksen jälkeen toimitetussa tilausvahvistuksessa vahvistetaan toimitusaika. 

Emme vastaa viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista tai ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä.

 5. KOTIINKULJETUKSET

Kotiinkuljetus Manner-Suomeen on aina ilmainen sohva, sänky ja lepotuoli-tilauksiin.

Asiakkaan vastuulla on tilausvaiheessa ilmoittaa mikäli toimitusosoite on sellainen jonne rekkaliikenne ei kulje. Näissä tapauksissa kuljetusmaksun suuruus ilmoitetaan tilaajalle erikseen. Käytämme toimituksissa ulkopuolista palveluntarjoajaa. Asiakkaan vastuulla on tarkastaa tuote vastaanottaessa ja mikäli pakkauksessa havaitaan kolhuja tai virheitä tulee niistä tehdä merkintä rahtikirjaan.

Toimitamme tuotteita vain Eurooppaan. Kansainvälisistä kuljetuksista perimme erillisen kuljetusmaksun, joka lisätään tilauksen hintaan. Lisätietoja ulkomaan kuljetuksista : info@pitula.fi

 6. TILAUKSEN PERUUTUS JA PALAUTUSOIKEUS

Tilauksen peruutus tulee tehdä heti seuraavana arkipäivänä joko puhelimitse tai sähköpostitse.

Kuluttajilla on Suomen lain mukaan oikeus peruuttaa verkkokaupan kautta tehty tilaus ja palauttaa hankittu tuote 14 päivän ajan tilauksen vastaanottamisesta ilmoittamalla palautuksesta palveluntarjoajalle. Palautusoikeus ei koske tuotteita jotka on tehty mittatilaustyönä, erikoiskankailla tai muuten räätälöidysti toteutettu.

Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen.

Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Palautettavan tuotteen tulee olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa. Tuotteen palautuksesta ja paketoinnista vastaa asiakas/tilaaja. Asiakas/tilaaja maksaa palautusrahdin.

 7. VIRHEVASTUU

Mahdollinen takuu ei rajoita Huonekalu.Pitulan Suomen lakiin perustuvaa virhevastuuta.

Asiakkaan tulee ilmoittaa tuotteen virheestä kohtuullisessa ajassa sen havaitsemisesta, kuitenkin viimeistään kuukauden kuluessa toimituspäivästä.

 8. OIKEUDET VERKKOKAUPAN SISÄLTÖÖN

Huonekalu.Pitulan verkkokaupan sisältö, mukaan lukien kaikki kuvat, videot, tekstit, tuotetiedot, tavaramerkit ja taulukot, ovat Huonekalu.Pitulan omaisuutta. 

Verkkokaupan sisällön tai materiaalin luvaton käyttö tai kopiointi on kielletty.

 9. HENKILÖTIEDOT JA TIETOSUOJA

Tarkemmat tiedot henkilötietojen käsittelystä sekä verkkokaupan tietosuojasta ovat saatavilla tietosuojaselosteessa.

10. TAKUUASIAT

Sohvan muiden osien kuten päällisten ja täytteiden osalta noudatamme minimissään kuluttajasuojalain mukaista 2 vuoden takuuaikaa. Toimimme myös kuluttajaviraston yleisten suositusten mukaisesti. Takuu vastaa valmistus- ja materiaalivirheistä, jotka ovat ilmenneet takuuaikana, jos niistä on ilmoitettu viimeistään kuukauden kuluessa siitä hetkestä, kun virhe havaittiin tai virhe olisi pitänyt havaita. Tuotetta tulee käyttää vain siinä ympäristössä, mihin se on suunniteltu käytettävän.

Takuu ei kata

– Asiakkaan itse suorittamasta tuotteen kuljetuksista tai varastoinnista aiheutuneita vahinkoja

– Vääränlaisesta käytöstä, huonosta kunnossapidosta, kosteudesta tai epänormaalista 

             lämpötilasta aiheutuneita vaurioita

– Mitään virheitä, jotka ovat aiheutuneet terävistä esineistä, väännön, putoamisen tai poikkeavan    

             iskun seurauksena tai vaikutuksia, jotka ovat seurauksia jostain tapahtumasta tai toimesta, jota  

             ei ole suunniteltu sohvan käyttöä varten

– Jos sohvan ulkoasu on poikkeavan huonosti pidetyn oloinen ja antaa riittävän epäilyksen 

             tuotteen huonosta kohtelusta

  • Takuu raukeaa, jos tuote annetaan tai myydään eteenpäin

Takuukorvausvaatimuksen yhteydessä on esitettävä tuote tai kuva virheestä ja ostotodistus joko sähköpostitse tai myymälässä. Arvioimme yhdessä tehtaan kanssa, onko tuotteessa virhe, ja harkinnan mukaan korjaamme tuotteen tai sovimme muutoin vaihtoehtoisesta toimenpiteestä. Huonekalu.Pitula ei myöskään vastaa asiakkaan tekemisistä mittaus tai arviointi virheistä.  

11.VASTUUNRAJOITUS

Emme vastaa välillisistä tai epäsuorista vahingoista. Vahingonkorvausvastuumme enimmäismäärä on 50% tuotteen hankintahinnasta. Näillä ehdoilla ei kuitenkaan rajoiteta kuluttajan lakiin perustuvia oikeuksia korvaukseen.

Emme vastaa viivästyksistä tai vahingoista, jotka johtuvat esteestä, joka on vaikutusmahdollisuuksiemme ulkopuolella. Tällaiseksi ylivoimaiseksi esteeksi voidaan katsoa esimerkiksi poikkeukselliset luonnonilmiöt, häiriöt liikenneyhteyksissä tai tuonti- ja vientikiellot. Emme myöskään vastaa verkkokaupan häiriöistä, käyttökatkoista tai muutoksista syntyneistä vahingoista.

12. SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYDET

Näihin Käyttöehtoihin sovelletaan Suomen lakia, pois lukien sen kansainvälistä lainvalintaa koskevat säännökset. Kaikki tätä sopimusta koskevat erimielisyydet, joita ei voida neuvotteluteitse sopia, ratkaistaan Turun käräjäoikeudessa.

Erimielisyystilanteissa kuluttajalla on lisäksi oikeus pyytää ratkaisusuositusta kuluttajariitalautakunnalta tai olla yhteydessä kuluttajaneuvontaan.