Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Classic pro runkopatjasetti

2900,00 
  • Tilaa sähköpostitse
  • Ilmainen toimitus Suomeen
  • Toimitusaika noin 5 viikkoa

Classic pro runkopatjassa on vartaloa myötäilevä medium 5-vyöhyke pussijousisto. Näyttävyyden lisäksi normaalia korkeampi runkorakenne auttaa myös arjessa. Sängystä on helpompi nousta ylös ja lisäksi korkea jalka mahdollistaa siivouksen sekä tekee sängyn ulkonäöstä keveämmän.

Jousituksen kovuus valitaan tilausvaiheessa. Eri petauspatja vaihtoehdoilla muutetaan pintapehmeyttä tai napakkuutta haluttuun suuntaan. Useita verhoilu ja jalkavaihtoehtoja. Memory petauspatja antaa vartalolle painottomuuden tunteen minkä avulla uni on levollista ja rauhallista. Älyvaahto petauspatja estää lisäksi kääntymistä ja pyörimistä jolloin uni ei ole katkonaista. Kaikkiin mallistomme sänkyihin on valittavana erilaisia petauspatjoja sekä sängynpäätyjä. Kokeilemalla erilaisia versioita löydämme juuri sinulle oikeanlaisen patjan.

Kuvan sänky 160×200 2900,-   Hinta sisältää sängyt, memory muotoutuvan petauspatjan 10 cm paksu, sekä jalat. Sängynpäädyt alkaen 240€

Valmistamme runkopatjat myös 210 cm ja 220 cm pitkänä, näiden lisäksi myös mittatilaustyönä.  Tiedustele lisää ja tutustu tuotteeseen palvelevassa kivijalka myymälässä.

 

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula