Hei. Olen Susanna Pitula. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää, voitte soittaa tai lähettää sähköpostia:

045 180 0957 » info@pitula.fi »

Meille Pitulaan voit halutessasi varata henkilökohtaisen palveluajan! Varaa oma aikasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Classic pro runkopatjasetti

2900,00 
  • Tilaa sähköpostitse tai puhelimitse
  • Ylellistä pehmeyttä
  • Toimitusaika noin 5 viikkoa

Mallikappaletta ei tällä hetkellä esillä myymälässä.

Classic pro runkopatjassa on vartaloa myötäilevä medium 5-vyöhyke pussijousisto. Näyttävyyden lisäksi normaalia korkeampi runkorakenne auttaa myös arjessa. Sängystä on helpompi nousta ylös ja lisäksi korkea jalka mahdollistaa siivouksen sekä tekee sängyn ulkonäöstä keveämmän.

Jousituksen kovuus valitaan tilausvaiheessa. Eri petauspatja vaihtoehdoilla muutetaan pintapehmeyttä tai napakkuutta haluttuun suuntaan. Useita verhoilu ja jalkavaihtoehtoja. Memory petauspatja antaa vartalolle painottomuuden tunteen minkä avulla uni on levollista ja rauhallista. Älyvaahto petauspatja estää lisäksi kääntymistä ja pyörimistä jolloin uni ei ole katkonaista. Kaikkiin mallistomme sänkyihin on valittavana erilaisia petauspatjoja sekä sängynpäätyjä. Kokeilemalla erilaisia versioita löydämme juuri sinulle oikeanlaisen patjan.

Kuvan sänky 160×200 2900,-   Hinta sisältää sängyt, memory muotoutuvan petauspatjan 10 cm paksu, sekä jalat. Sängynpäädyt alkaen 240€

Valmistamme runkopatjat myös 210 cm ja 220 cm pitkänä, näiden lisäksi myös mittatilaustyönä.  Tiedustele lisää ja tutustu tuotteeseen palvelevassa kivijalka myymälässä.