Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Coast nahkasohva

3780,00 

4090,00 

  • Skandinaavisen tyylikäs
  • Selkeä muotoilu
  • Toimitusaika noin 8 viikkoa

Rento ja mukava Coast-sohva!

Kuvan ylellinen Vintage-täysnahkaverhoilu 3780€.  Kuvan sohvan vakio leveys 210 cm.

Laadukkaan ja pehmeän Vintage-nahan lisäksi saatavilla useita eri nahkalaatuja, sadoissa sävy-vaihtoehdoissa!

Coast sohva huokuu skandinaavista linjakkuutta. Matalat selkätyynyt tekevät mallista selkeän ja modernin. Tyynyissä rento untuva-höyhentäyte, alapuolella tukevuutta antava kylmävaahtomuovi, joten tässä sohvassa istut hyvin mukavasti ja rennosti. Coast tuo tilaan kuin tilaan keveyttä ollen kuitenkin samanaikaisesti kutsuvan näköinen ja mukava istua. Pienen istumasyvyyden ja höyhentäytteen ansiosta sohvalla saa hyvän ja ryhdikkään mutta silti mukavan istuma-asennon. Sekä istuin- että selkätyynyt ovat irroitettavissa ja niissä on  vetoketjut.

Coast sohva valmistetaan Suomessa ja se on mahdollista tilata mittojen mukaan. Käsinojan leveys sekä istuintyynyjen leveydet muokattavissa.

Malliin on saatavana useita kangas ja nahkalaatuja. Jalka vaihtoehtoina puu tai metalli eri korkuisina.

Myymälässä Coast-sarjasta esillä suora sohva nahkaisena ja kankaisena. Pitulasta voit tilata tuotteen myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula