Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Emmi sohva

2720,00 
  • Klassisen kaunis
  • Sopii vanhaan & moderniin

Klassisen kauniin Emmi-sohvan voi yhdistää vanhaan tai moderniin sisustukseen. Mallin muotoilussa upeat viimeistellyt yksityiskohdat ja käsinojien kaarevuus. Selkänojan heftaukset viimeistelevät sohvan ilmeen. Emmi sarjaan kuuluvat 3-ist sohva, 2-ist sohva ja nojatuoli.

Korkealaatuiset valmistusmenetelmät ja -materiaalivalinnat takaavat sohvaan pitkän käyttöiän lisäksi ensiluokkaisen istumismukavuuden.

Saatavana useilla nahka -ja kangasvaihtoehdoilla. Koristesokkelin voi halutessaan jättää pois ja sohvan jalaksi voi valita metallin tai puun eri sävyissä. Perinteisestä ja kestävästä semianiline-nahasta löytyy kymmenen erilaista sävyä, hinta: 2720€     Pehmeästä, luonnonmukaisesta aniline-nahasta on saatavilla kuusi erilaista sävyä, hinta: 2990€

Emmi sarjan sohvat saadaan tarvittaessa myös ilman selkänojan napitusta.

2-ist sohvan leveys 155 cm     Nojatuolin leveys 85 cm

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula