Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Howard sohva

2370,00 

2640,00 

  • Verhoiltu laadukkaalla Lauritzon´s kukkakuosilla
  • Ilmainen toimitus Suomeen
  • Toimitusaika noin 6-7 viikkoa
Poista

Ihana klassikko, Howard sohva!

Alkuperäisestä mallista muutettu istuinsyvyys tekee Howard sohvasta istuvuudeltaan hyvän. Ryhdikäs howard sopii upeiden verhoilu vaihtoehtojen ansiosta moneen tilaan. Ryhdikäs mutta mukavan rento istuma-asento kutsuu viettämään sohvalla pidempiäkin aikoja. Upea Lauritzonin kukkaverhoilu tuo sohvan muodot esiin ja tekee siitä ylellisen näköisen. Mikäli taas pidät neutraaleista sävyistä, voi värikkään kankaan sijaan valita yksivärisen verhoilun.

Suureen tilaan voi yhdistää koko kaluston ja pienempään huoneistoon sopii hyvin esim. 2-ist sohva ja nojatuoli.

Sohvaan sisältyy kupit pyörien alle jotta lattia säästyy naarmuilta.

Sohvan verhoilun voi valita sadoista malleista: perinteinen yksivärinen, ruutu, raita, kukka…. Vain mielikuvitus on rajana! Katso kaikki vaihtoehdot: http://Lauritzon.fi

Sohvan värimallit voit tilata puhelimitse tai info@pitula.fi / Myymälässä esillä ”sinikukallinen” sohva. (kuva 2)  Tervetuloa paikanpäälle ihastumaan, niin valitaan juuri sinulle sopivin verhoilu ja kokonaisuus.

Howard sarjaan kuuluvat: 3-ist sohva 203 cm – 2-ist sohva 168 cm – nojatuoli 85 cm

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula