Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Mystic lippatuoli

2870,00 

Mystic lippatuoli valmistetaan käsityönä. Upeasti viimeistellyt puuosat ovat aitoa tammea tai vaihtoehtoisesti pyökkipuuta.  Mystic tuolin monipuoliset säätömahdollisuudet ovat vertaansa vailla.

Tämä ainutlaatuinen lepotuoli mahdollistaa hyvän asennon meille pitkänhuiskeille kuin myös lyhyt jalkaisille. Ristiseläntuki on rakennettu tukemaan istujaa ja selkänojan portaaton säätö auttaa pienelläkin muutoksella saamaan rennomman asennon käyttäjän mittasuhteet huomioiden. Ylös nostettava lippa jalkojen alla tekee hyvää pitkän päivän päätteeksi. Lisäksi alas taittuva lippa säästää huomattavasti tilaa eikä ylimääräiselle rahille ole tarvetta. Halutessaan voi säätää pelkästään selkänojan kallistusta jolloin jalat pysyvät normaalissa asennossa. Tuolin niskaosa on nostettava ja siinä on mekaaninen kaltevuuden säätö.

Verhoilu on valittavana useista nahka ja kangas vaihtoehdoista. Lisäksi puuosien sävyä on saatavilla kymmenissä upeissa sävyissä. Puuosat saadaan tarvittaessa myös yliverhoiltua nahalla tai kankaalla.

Tutustu Mystic tuoliin lisää palvelevassa kivijalkamyymälässä.

Hinta 2870€ alkaen perinteisellä nahkaverhoilulla. Kuvan mokkapintainen Nubuck nahka 3490€

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula