Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Kotimainen Koivu-tuoli on hyvä istua

319,00 
  • Ajaton klassikko
  • Toimitusaika noin 6 viikkoa
  • Suomalaista käsityötä
Poista

Uutta Pitulassa!

Kotimainen Koivu-sarja ihastuttaa ajattomalla olemuksella. Perinteisestä, kotimaisesta koivusta valmistettu tuoli on erittäin hyvä istua. Tuolin siro koko ja ilmava ulkonäkö sopii yhdistettäväksi sekä vanhaan sisustukseen kuin yhtälailla moderniin kokonaisuuteen. Istuimen verhoilun voi valita useista erilaisista vaihtoehdoista.

Koivu-tuoli on käytössä oikeastaan ikuinen. Hyvän istuinkorkeuden ansiosta tämä tuoli sopii hyvin myös varttuneemmalle väelle. Vakio-värinä: valkolakattu (kuvassa) tai lakattu koivu. Lisäksi saatavana pyökki, pähkinä, harmaa…

Tuote valmistetaan käsityönä Jurvassa.

Tervetuloa koe-istumaan, niin katsotaan sinulle paras vaihtoehto! Koivu-sarjasta valmistetaan myös ruokapöytää mittojen mukaan.

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula