Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Laakso lll sohva

2230,00 

Laakso sohvassa istut erittäin ryhdikkäästi. Napakka ja tukeva istuintäyte sekä ryhdikäs istuinasento. Siron runkosyvyyden ansiosta sohvan voi sovittaa pieneenkin tilaan. Valmistamme Laakso-sarjan myös mittatilaustyönä joten voit räätälöidä mallista mieleisen, ilman käsinojia tai käsinojilla. Laadukas runko ja huolella toteutettu verhoilutyö takaavat sinulle elämän mittaisen sohvan. Laakso sohva kuuluu Huonekalu Pitulan omaan mallistoon.

Kuvan Laakso sohva vakio-varusteluilla.

Poista

Suunnittelu

Laakso sohva syntyi perinteisestä ideasta suunnitella mahdollisimman tavallinen sohva. Mallissa haluttiin korostaa ryhdikästä ja napakkaa istuvuutta sekä selkeän yksinkertaista ulkonäköä. Laakso sohvaan pätee erinomaisesti sanonta: Yksinkertainen on kaunista.

Yksityiskohdat

Laakso sohvan yksityiskohdat ovat suoralinjaisen pelkistettyjä. Vakio mallissa mittasuhteet suunniteltiin sopiviksi jotta saadaan useimmille sopiva, varsin tavallinen sohva. Hieman normaalia korkeampi selkätyyny tukee hartialinjaa ja selkeät muodot sopivat useaan erilaiseen kotiin.

Sohvan muokkaaminen omaan makuun

Laakso sohvai mukautuu asiakkaiden tarpeisiin, kuten suurin osa Pitulan muistakin huonekaluista.

Satoja kangasvaihtoehtoja

Myymälässä on satoja eri kangasvaihtoehtoja, joista autamme löytämään omaan kotiin, makuun ja elämäntyyliin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Käsinojien muuttaminen

Laakso sohvan käsinojien leveyttä voidaan muuttaa tai ne voidaan korvata esim siroilla päätylevyillä jolloin sohvasta saadaan mahdollisimmat kevyt ja pienen kokoinen. Sen ilmettä voi siis muuttaa niin, että se sopii erilaisiin tiloihin. Jos et ole varma, mikä vaihtoehto sopii parhaiten omaan kotiisi, kysy meiltä! Me autamme mielellämme.

Syvyyden ja leveyden muuttaminen

Vaikka Laakso sohvan mittasuhteet on huolella mietitty, niitä voidaan silti muuttaa tarpeen mukaan niin, että sohva istuu kotiisi ja tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla. Tule käymään liikkeessä, tai soita niin jutellaan lisää!

Kenelle Laakso sohva sopii?

  • Laakso sohva sopii henkilöille, jotka haluavat ryhdikkään ja napakan sohvan
  • Sohva sopii oikeastaan kaikille käyttäjille mutta erityisesti hyvää istuvuutta arvostaville
  • Rungon syvyys ja istumaosan mitta on melko pieni, jolloin sohva sopii myös pienempi kokoisille
  • Tyyliltään Laakso sohva sopii moderniin ja perinteiseen sisustukseen
  • Ennen kaikkea sohva sopii kotiin, jossa pidetään ajattomista materiaaleista ja aikaa kestävistä huonekaluista
  • Useiden verhoilu vaihtoehtojen avulla Laakso sohva muuntuu monenlaiseksi
  • Laakso sohva on oikea valinta niille, jotka arvostavat selkeyttä ja istuimien tukevuutta

 

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula