Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Laine-tuoli

429,00 

477,00 

  • Viimeisteltyä Suomalaista käsityötä
  • Toimitusaika noin 6 viikkoa
  • Tilauksen voi tehdä myös puhelimitse tai sähköpostilla
Poista

Viimeisteltyä Suomalaista käsityötä.
Laine tuoli on taidonnäyte upeasta muotoilusta. Kevyt ja ilmava tuoli soveltuu yhtä hyvin ruokapöydän kuin työpöydänkin ääreen.

Laine tuolin istuma-asento on erinomainen ja siinä on mukava istua pitkiäkin aikoja, yhdessä ystävien kanssa ja nauttia samalla maittavasta ruuasta.  Laine tuolin runko on koivuvaneria pehmusteen kera ja jalkaosa mustaksi maalattua ja taivutettua metalliputkea. Tästä tuolista saa pitkäikäisen ja ajattoman kalusteen mikä kulkee mukanamme kodista toiseen ♥

Laine tuolin vakio-verhoiluna toimii konjakin tai mustan värinen, kestävä vintage-nahka mikä patinoituu ajan mittaan upean näköiseksi. Lisäksi valmistamme tuolin kaikilla Lauritzonin verhoilu-vaihtoehdoilla.

Nahkaverhoilu 429€ (477€)

Kangasverhoilu alk. 367€

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula