Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Memory pro runkopatjasetti

2490,00 

2835,00 

Runkopatjasetti 160×200 tai 180×200 kampanjahintaan 2490€ (sis.sängyn, jalat+petauspatjan)

– Memory pro sängyn ostajalle sängynpääty 100€

Memory patjat antavat nukkujalle painottomuuden tunteen. Se estää pintaverenkiertoa häiritsevien painekohtien muodostumista eli puutumista. Nukkumisasentoa ei tarvitse muuttaa jatkuvasti, koska nukkujan kehoon kohdistuva pintapaine jakautuu tasaisesti.

Memory-patjat sopivat hyvin niille jotka eivät tunnu löytävän oikeanlaista nukkumisasentoa. Lisäksi patja antaa erinomaista tukea varsinkin selkä- ja hartiakivuista kärsiville. Muotoutuvalla patjalla tavoitat rauhallisen rentouttavan unen.

Memory patjoista on saatavilla kovuudet soft, medium ja hard.  Patjamalleista saa normaalin patjan lisäksi runkopatjan, jenkkisängyn ja moottorisängyn. Testaa myymälässä yksilöllisesti sinulle paras vaihtoehto.

Koko mallistomme sängyistä saat vakio kokojen lisäksi myös erikoismitat. Sängynpäädyt myydään erikseen.

Kaikkiin patja sekä sänky malleihimme voi valita verhoiluvaihtoehdot sadoista kankaista. Jalkamalleina puu tai metalli eri muodoissa.

Memory pro sängyn vakiokoot: 80×200, 90×200, 120×200 ja 140×200

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula