Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Natural moottorisänky

4220,00 
  • Valmistettu luonnonmateriaaleista
  • Tutustu tuotteeseen kivijalkamyymälässä

Luonnon raaka-aineista valmistettu moottorisänky. Villa – Kookos – Puuvilla

Puuvilla = Kosteutta imevä ja hiostamaton materiaali. Se on myös käytössä kestävä ja miellyttävän pehmeä materiaali.

Villa = Villalle ominaista on kehon lämpötilaa säätelevä ominaisuus minkä ansiosta se on erittäin hengittävä. Villa on kestävä luonnonmateriaali.

Ilma kiertää paremmin luonnonmateriaaleista valmistetuissa patjoissa, joten niissä on huomattavasti vähemmän pölypunkkeja, kuin synteettisissä patjoissa. Luonnonmateriaalit saattavat myös vähentää allergia- ja astmaoireita.

Moottorisängyssä on erillinen alakehä ja irroitettava välipatja. Monikäyttöisyyden ansiosta patjan voi jälkikäteen irroittaa ja käyttää erikseen perinteisenä joustinpatjana.  Sänkyyn on myös helppoa ja vaivatonta hankkia myöhemmin uusi patja. Runkoon käy mikä tahansa joustinpatja.

Langaton kaukosäädin + 180€    Hierontatoiminto + 500€

Petauspatjat myydään yksilöllisesti erikseen. Myymälässä kokeiltaessa eri vaihtoehtoja löydetään paras ratkaisu.

Sängynpäädyt myydään erikseen. Jalkamalleina puu tai metalli eri muodoissa.

Vakio koot: 80×200: 4220,-   90×200: 4380,-   120×200: 5395,- (hinnat sisältävät petauspatjan sekä jalat)

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula