Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

 

Neilikka nojatuoli valmistetaan käsityönä Kauhajoella

1260,00 
  • Verhoiltu laadukkaalla Lauritzon´s kukkakuosilla
  • Ilmainen toimitus Suomeen
  • Toimitusaika noin 8 viikkoa
Poista

Suunnittelu

Neilikka nojatuoli syntyi yrittäjän, Susannan intohimosta, kun täydellistä nojatuolia ei vain tuntunut löytyvän. Sopivan erilainen mutta suomalaisten tyyliin sopiva. Halusimme suunnitella nojatuolin missä on hyvä istua ja minkä lisäksi muotokielessä olisi jotain sympaattista ja ei niin tavallista.

Yksityiskohdat

Neilikka nojatuoli on suunniteltu tarkoin. Sen yksityiskohtia ovat pyöristetyt, kapeat käsinojat sekä tuolin yläosaan ulottuvat “korvat” mitkä tuovat ulkonäköön kivaa ilmettä. Istuintyyny on irroitettava ja käännettävä mikä taas helpottaa puhtaana pitoa.

Nojatuolin muokkaaminen omaan makuun

Neilikka nojatuoli mukautuu asiakkaiden tarpeisiin, kuten suurin osa Pitulan muistakin huonekaluista. Tuolissa voidaan muuttaa selkänojan sekä jalan korkeutta. Tule käymään liikkeessä, tai soita niin jutellaan lisää!

Satoja kangasvaihtoehtoja

Myymälässä on satoja eri kangasvaihtoehtoja, joista autamme löytämään omaan kotiin, makuun ja elämäntyyliin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Kenelle Neilikka nojatuoli sopii?

  • Neilikka nojatuoli sopii kaikille, jotka arvostavat toimivia ja käytännöllisiä huonekaluja.
  • Neilikka nojatuoli sopii lastenhuoneeseen, olohuoneeseen, makuuhuoneeseen
  • Nojatuoli on oiva valinta myös mökille tai vapaa-ajan asuntoon
  • Hyvän ja ryhdikkään istuma-asennon ansiosta tuolin käyttäjä voi olla kirjojen lukija, nautiskelija sekä ikäihminen tai opiskelija

 

Valitse mieluinen verhoilu Lauritzonin monipuolisesta valikoimasta  Lauritzon.fi

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula