Hei. Olen Susanna Pitula. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää, voitte soittaa tai lähettää sähköpostia:

045 180 0957 » info@pitula.fi »

Meille Pitulaan voit halutessasi varata henkilökohtaisen palveluajan! Varaa oma aikasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Oksa vuodesohva

2805,00 

3300,00 

Kuvan Lauritzon´s kestävällä ja helppohoitoisella kankaalla: 2805€ / Toisen kuvan tummanharmaa kangas on villakangas, hinta: 3590€

Oksa vuodesohva on ulkonäöltään selkeä ja mitoiltaan siro kokoinen. Korkea jalka helpottaa siivousta ja tuo sohvaan keveyttä. Ajaton ja yksinkertainen Oksa sopii moneen tilaan. Yhdistä vanhaan tai moderniin sisustukseen. Helppo ja tukeva vuodemekanismi on käytännöllinen ja mukava käyttää. Koristetyynyn sisään on kätevästi pakattu petauspatjansuoja jolloin tälle ei tarvita erikseen säilytyspaikkaa.

Sohvaan voi halutessaan tilata lisähintaan untuvatäytteet joilla jopa vuodesohvasta saadaan istuvuudeltaan rento ja mukava.

Suunnittelu

Oksa sohva syntyi asiakkaiden tarpeista. Useat kyselivät siroa ja kevyen näköistä vuodesohvaa. Suunnittelimme sohvaan helpon ja toimivan mekanismin lisäksi korotetun jalan mikä on vuodesohvissa harvinaista.

Yksityiskohdat

Oksa vuodesohva on todella yksinkertainen. Kapea käsinoja, korkeat jalat ja matalat selkätyynyt tekevät sohvasta mittasuhteiltaan sopivan. Ajaton ja selkeä malli johon ei kyllästy. Helppo ja toimivasti toteutettu vuodemekanismi.

Sohvan muokkaaminen omaan makuun

Oksa vuodesohva muuntuu moneksi. Malliin voidaan tehdä eri levyiset käsinojat minkä lisäksi myös vuodekoko voidaan muuttaa isommaksi. Perinteisen napakan täytteen lisäksi vuodesohvaan on saatavana rennot untuvatäytteiset istuintyynyt. Istuintyynyä vaihtamalla vuodesohvasta saadaan istuvuudeltaan erittäin mukava ja pehmeä.

Satoja kangasvaihtoehtoja

Myymälässä on satoja eri kangasvaihtoehtoja, joista autamme löytämään omaan kotiin, makuun ja elämäntyyliin parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tule käymään liikkeessä, niin jutellaan lisää!

Kenelle Oksa vuodesohva sopii?

  • Kotiin, vierashuoneeseen, olohuoneeseen tai mökille
  • Sinulle joka arvostat toimivaa, siroa ja käytännöllistä vuodesohvaa
  • Oksa sohva on pienen tilan ihme