Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Puro kulmasohva

4900,00 
  • Rento&Mukava
  • 235×235 cm
  • Toimitusaika noin 10 viikkoa

Suunnittelu

Puro-sohva syntyi asiakkaiden tarpeista. Monet kyselivät rentoa sohvaa, jossa olisi kuitenkin hyvä istua. Tarjolla on monia syviä, rentoja ja muhkeita sohvia, joissa ei kuitenkaan ole hyvä istua. Asiakkaat kaipasivat rentoa sohvaa, joka olisi kuitenkin sopivan ryhdikäs.

Siksi Puro-sohvan mittasuhteet mietittiin huolella niin, että siinä on hyvä istua. Sohva on rento, muttei liian syvä. Se on samaan aikaan rento ja ryhdikäs.

Yksityiskohdat

Puro-sohvan yksityiskohdat viimeistelevät modernin tyylin. Tyynyjen pyöreys ja käsinojiin tehty pieni pyöristys tekevät sohvasta pehmeälinjaisen kokonaisuuden, joka näyttää samaan aikaan tyylikkäältä ja kutsuvalta.

Puro-sohvan jalkojen korkeus on mietitty niin, että sohva näyttää kevyeltä. Sohvan alta on myös helppo imuroida.

Sohvan muokkaaminen omaan makuun

Puro sarjan mallisto mukautuu asiakkaiden tarpeisiin, kuten suurin osa Pitulan muistakin huonekaluista. Puro kulmasohvasta voi jättää toisen tai molemmat käsinojat kokonaan pois. Sen ilmettä voi siis muuttaa niin, että se sopii erilaisiin tiloihin. Jos et ole varma, mikä vaihtoehto sopii parhaiten omaan kotiisi, kysy meiltä! Me autamme mielellämme.

Satoja kangasvaihtoehtoja

Myymälässä on satoja eri kangasvaihtoehtoja, joista autamme löytämään omaan kotiin, makuun ja elämäntyyliin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Syvyyden ja leveyden muuttaminen

Vaikka Puro-sohvan mittasuhteet on huolella mietitty, niitä voidaan silti muuttaa tarpeen mukaan niin, että sohva istuu kotiisi ja tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla. Tule käymään liikkeessä, niin jutellaan lisää!

Kenelle Puro-kulmasohva sopii?

  • Puro-sohva sopii henkilöille, jotka viihtyvät sohvalla ja haluavat tuntea olonsa mukavaksi esimerkiksi elokuvia tai suosikkisarjaa katsoessa
  • Sohvan syvyys on sellainen, että jalat voi nostaa sohvalle
  • Tyyliltään sohva sopii sekä moderniin että perinteisempään sisustukseen
  • Ennen kaikkea sohva sopii kotiin, jossa pidetään ajattomista materiaaleista ja aikaa kestävistä huonekaluista
  • Verhoilulla Puro-sohvasta voi muokata myös hyvin erilaisen ja tarvittaessa rohkeankin
  • Puro-sohva on oikea valinta niille, jotka haluavat viettää aikaa sohvalla mukavasti yksin tai yhdessä

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula