Upea ja rauhallinen myymälämme avoinna Turun keskustassa ti-pe 10-17 | la 10-15

Nappi daybed

899,00 

1190,00 

  • Verhoiltu kestävällä Lauritzon´s Stark kankaalla
  • Ilmainen toimitus Suomeen
  • Toimitusaika noin 5 viikkoa
Poista

Monikäyttöinen daybed valloittaa kaikkien sydämet! Daybedissä voi torkahtaa päiväunille ja lisäksi se on oiva peti myös rentouttaviin lukuhetkiin. Yhdistämällä kaksi daybediä saat vierasvuoteen. Mikäli sijoitat daybedin seinän viereen voit vaihtoehtoisesti heittää isot tyynyt selkänojaksi ja tällä tavalla daybed muuntuu myös sohvaksi. Näiden kaikkien vaihtoehtojen lisäksi daybed sopii hyvin myös pukeutumishuoneisiin ja julkitilojen auloihin. Siron ja kevyen ulkonäkönsä ansiosta erittäin käytännöllinen mökkikäyttöön sohvaksi tai vierasvuoteeksi. Kuvan vihreä daybed verhoiltu Lauritzonin Spice kankaalla.

Saaristo daybed kuuluu Huonekalu Pitulan omaan mallistoon ja se valmistetaan käsityönä Kauhajoella. Valmistamme daybedin myös mittatilaustyönä. Halutessasi voit valita minkä tahansa verhoilun http://Lauritzon.fi valikoimasta.

 

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula