Hei. Olen Susanna Pitula. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää, voitte soittaa tai lähettää sähköpostia:

045 180 0957 » info@pitula.fi »

Meille Pitulaan voit halutessasi varata henkilökohtaisen palveluajan! Varaa oma aikasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Saaristo sohva valmistetaan käsin Suomessa

1530,00 1785,00 

Kotimainen Saaristo sohva sopii pieneen tilaan ja on ryhdikäs istua. Huomioi todella pieni runkosyvyys 80 cm. Erinomainen valinta mökeille, saaristoon, lomakyliin tai kotiin. Käytännöllinen säilytystila istuimen alla. Lisäksi Saaristo sohvaa saa tilattua vuodepalalla jolloin teet kätevästi sohvasta vuodesohvan.

Saaristo sohva kuuluu Huonekalu Pitula omaan mallistoon ja valmistamme sohvan myös tarvittaessa mittatilaustyönä. Sarjasta lisäksi divaani ja kulmasohvat erikois mittaisina.

Vuodepala + 300€

  • Verhoiltu kestävällä Lauritzon´s Diamonds kankaalla
  • Ryhdikäs ja tukeva istua
  • Toimitusaika noin 8 viikkoa
Poista

Suunnittelu

Saaristo sohva syntyi perinteisestä ideasta suunnitella mahdollisimman tavallinen sohva käytännöllisellä lisällä, säilytyslaatikolla. Mallissa haluttiin korostaa ryhdikästä ja napakkaa istuvuutta sekä selkeän yksinkertaista ulkonäköä. Saaristo sohvaan pätee erinomaisesti sanonta: Yksinkertainen on kaunista

Yksityiskohdat

Saaristo sohvan yksityiskohdat ovat suoralinjaisen pelkistettyjä. Vakio mallissa mittasuhteet suunniteltiin sopiviksi jotta saadaan useimmille sopiva, varsin tavallinen sohva joka tarpeen vaatiessa muuntuu myös vuodesohvaksi. Kodin arkea haluttiin helpottaa kätevällä säilytystilalla mitä ei tunnu yhdessäkään kodissa olevan liikaa. Sohvan istuinosa on yhtenäinen ja sen alle on kätketty toimiva laatikko.

Sohvan muokkaaminen omaan makuun

Saaristo sohva mukautuu asiakkaiden tarpeisiin, kuten suurin osa Pitulan muistakin huonekaluista. Sohvan ilmettä on helppo muuttaa moderniksi esimerkiksi vaihtamalla selkätyynyt kahdeksi leveäksi tyynyksi. Tällä pienellä muutoksella sohvaan saadaan aikaan skandinaavinen ja moderni ilme. Lisäksi jalka voidaan pienentää kapeammaksi jolloin kokonaisuus muuttuu ulkonäöltään kevyeksi.

Satoja kangasvaihtoehtoja

Myymälässä on satoja eri kangasvaihtoehtoja, joista autamme löytämään omaan kotiin, makuun ja elämäntyyliin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Käsinojien muuttaminen

Saaristo sohvan käsinojien leveyttä voidaan muuttaa tai ne voidaan korvata esim siroilla päätylevyillä jolloin sohvasta saadaan mahdollisimmat kevyt ja pienen kokoinen. Sen ilmettä voi siis muuttaa niin, että se sopii erilaisiin tiloihin. Jos et ole varma, mikä vaihtoehto sopii parhaiten omaan kotiisi, kysy meiltä! Me autamme mielellämme.

Syvyyden ja leveyden muuttaminen

Vaikka Saaristo sohvan mittasuhteet on huolella mietitty, niitä voidaan silti muuttaa tarpeen mukaan niin, että sohva istuu kotiisi tai mökille ja tarpeisiisi parhaalla mahdollisella tavalla. Saaristo sohvassa on kätevä säilytystila ja sen saa tilattua myös vuodemekanismilla. Tule käymään liikkeessä, tai soita niin jutellaan lisää!

Kenelle Saaristo sohva sopii?

  • Saaristo sohva sopii henkilöille, jotka haluavat ryhdikkään ja napakan sohvan.
  • Sohva sopii oikeastaan kaikille käyttäjille mutta erityisesti hyvää istuvuutta arvostaville.
  • Rungon syvyys ja istumaosan mitta on melko pieni, jolloin sohva sopii myös pienempi kokoisille
  • Tyyliltään Saaristo sohva sopii moderniin ja perinteiseen sisustukseen
  • Ennen kaikkea sohva sopii kotiin, jossa pidetään ajattomista materiaaleista ja aikaa kestävistä huonekaluista
  • Useiden verhoilu vaihtoehtojen avulla Saaristo sohva muuntuu monenlaiseksi
  • Saaristo sohva on oikea valinta niille, jotka arvostavat selkeyttä ja sohvan istuimien tukevuutta

Katso kaikki verhoiluvaihtoehdot  https://lauritzon.fi