Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Tray avokulmasohva

3260,00 

3690,00 

  • Muhkeat tyynyt
  • Kevyt runkorakenne
  • Tilaa myymälästä, puhelimitse tai sähköpostitse

Tray palasarja on monipuolinen tuote-perhe. Rento mutta napakka istuintäyte on yhtäaikaisesti mukava ja ryhdikäs. Moduleista voi rakentaa mieleisen kokoonpanon; suoran sohvan, divaanin tai kulmasohvan, tarjottimella tai ilman. Käsinojamalleina suora kantikas, tai vino kantikas.  Käytännöllistä tasoa voi pitää laskutasona tai vaikkapa kukkapöytänä. Tray sohvaan on valittavana useita kangas ja nahkavaihtoehtoja. Sekä istuin- että selkätyynyt ovat irroitettavissa.

Tray sohvan istuinmukavuus on vailla vertaansa. Kahdesta täytteestä valmistettu istuin on tehty käyttäen kylmävaahtomuovia ja pinnalle on lisätty untuvapussi mikä antaa sohvalle rennon olemuksen. Huolella tehty runkorakenne on valmistettu upeasti ja viimeistellysti. Kotiisi tämä sohva antaa uutta ilmettä ja takaa pitkäaikaisen, mukavan rennon näköisen sisustuksen!

Tutustu sohvaan palvelevassa kivijalka myymälässä. Tilauksen voi tarvittaessa tehdä myös puhelimitse tai sähköpostilla; info@pitula.fi

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula