Meillä voit asioida turvallisesti, varaa henkilökohtainen palveluaika: puhelimitse 045 1800 957  tai sähköpostilla info@pitula.fi

Uno lepotuoli

1540,00 

Uno lepotuolissa istut hyvin ryhdikkäästi. Selkänojassa portaaton kaltevuuden säätö jonka saa halutessaan lukittua. Säädön avulla muutetaan helposti tuolin istuinkulmaa. Uno valmistetaan käsityönä ja se on käytössä tukeva sekä pitkäikäinen.

Mikäli haluat viettää rentoa lepohetkeä,  kannattaa nostaa jalat rahille niin unet on taattu. Uno lepotuoli sopii pienen kokonsa ansiosta moneen tilaan. Uno nojatuolista voi nauttia lempikirjan äärellä tai vaikka katsella tunnelmallista takkahuoneen tulisijaa ja vain rentoutua.

Verhoilun voi valita useista vaihtoehdoista. Kangas, nahka tai lampaanvillaa eri sävyissä. Käsinojat aitoa tammea tai pyökkipuuta kymmenissä eri sävyissä. Tule testaamaan Uno ja ihastu! ♥  Rahi myydään erikseen. Tuotetta ei tällä hetkellä ole esillä myymälässä.

 

Astu Huonekalu Pitulan myymälään

Meitä on moneksi, mutta onneksi on kalusteitakin. Me Huonekalu Pitulassa haluamme luoda jokaiseen kotiin pitkäikäisten huonekalujen lisäksi lämpimän tunnelman. Viihdytään kodeissamme ja annetaan vieraillekin mukavan rento ympäristö, laatua unohtamatta! Tervetuloa tutustumaan myymäläämme virtuaalisesti ja paikan päällä.

– Susanna Pitula