Hei. Olen Susanna Pitula. Jos teillä on mitä tahansa kysyttävää, voitte soittaa tai lähettää sähköpostia:

045 180 0957 » info@pitula.fi »

Meille Pitulaan voit halutessasi varata henkilökohtaisen palveluajan! Varaa oma aikasi sähköpostilla tai puhelimitse.

Pitula

Palveluun & kotimaisiin tuotteisiin keskittyvä huonekaluliike Turun sydämessä

Huonekalu Pitula on Turun sydämessä sijaitseva huonekaluliike, joka panostaa ajattomiin kotimaisiin tuotteisiin sekä palveluun, jollaista et saa mistään muualta.

Huonekalut tekevät kodin

Me vietämme ison osan ajastamme kotona. Tulemme töiden jälkeen kotiin ja haluamme rentoutua sohvalla yksin tai yhdessä suosikkiohjelmiamme katsoen. Illalla sujahdamme lakanoiden väliin saadaksemme hyvät yöunet. Viikonloppuisin otamme rennosti ja vietämme kotona aikaa.

Me Huonekalu Pitulassa ajattelemme, että huonekalut ovat paljon enemmän kuin huonekaluja. Ne ovat elämämme ja kotimme raamit.

Siksi autamme asiakkaitamme valitsemaan valikoimastamme juuri ne huonekalut, jotka tuntuvat eniten kodilta. Yhdelle se tarkoittaa yksinkertaisen tyylikäslinjaista sohvaa, toiselle muhkeampaa mallia, jossa ottaa rennosti. Tärkeintä on, että huonekalut tekevät kodin.

Suurin osa tuotteistamme on suunniteltu itse ja valmistettu Suomessa. Niihin jokaiseen on kiinnitetty huomioita pieniä yksityiskohtia myöten, jotta ne palvelisivat asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja kestäisivät käytössä vuosia.

Näin me toimimme:

Jokainen tuote voidaan muokata sinun kotiisi ja makuusi sopivaksi

Jokainen koti on erilainen. Myös mieltymykset vaihtelevat. Siksi meille on tärkeää, että jokainen huonekalu on muokattavissa asiakkaiden tarpeiden ja mieltymysten mukaan juuri sellaiseksi, että se istuu kotiin täydellisesti.

Esimerkiksi tällaisia asioita voidaan tuotteissamme muuttaa:

  • Sadoista eri kangasvaihtoehdoista voimme valita sen, joka istuu kotiisi parhaiten
  • Sohvan leveyttä ja syvyyttä voi säätää tarpeen mukaan
  • Käsinojat voidaan monista sohvista jättää pois kokonaan tai vain toiselta puolelta
  • Jalkavaihtoehtoja on erilaisia
  • Valmistamme myös sängyt erikoismitoilla

Huonekaluja vuosikymmeniksi

Me suunnittelemme ja valmistamme huonekalumme niin, että ne kestävät käytössä mahdollisimman pitkään – mielellään vuosikymmeniä. Siksi autamme asiakkaitamme valitsemaan juuri ne huonekalut, jotka sopivat kotiin ja tuntuvat kodilta.

Suurin osa huonekaluistamme valmistetaan käsin Suomessa ja ne voidaan räätälöidä tarpeen mukaan. Loput tuotteistamme tulevat luotettaviksi todetuilta valmistajilta joko Virosta tai Ruotsista.

Huonekaluliike, jolle tärkeintä on hyvä palvelu

Pitula on huonekaluliike, jolle tärkeintä on hyvä palvelu. Oikeanlaisen sohvan, sängyn tai muun huonekalun valitseminen ei ole aina ihan helppoa. Sinulla saattaa olla mielikuva siitä, miltä haluat kotisi tuntuvan ja näyttävän, muttet ole varma, mikä sohva istuisi parhaiten kotiisi – tai mikä sävy sopisi parhaiten kotiisi.

Me haluamme auttaa sinua valitsemaan juuri ne huonekalut, jotka tekevät kodistasi kodin. Autamme valitsemaan huonekalut, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan tuntuvat kodilta. Sohvia ja sänkyjä, joissa vietät mielelläsi aikaa nyt ja monta vuotta eteenpäin.

Yrittäjä Susanna Pitula on myös suunnittelija tuotteiden takana

Susanna Pitula päätyi huonekalualalle sattumalta, mutta tykästyi siihen niin kovasti, ettei tahtonut enää vaihtaa. Nyt hän on sekä yrittäjä että luova voima Huonekalu Pitulan konseptin ja useimpien tuotteiden takana. Hän vastaa myymälästä ja suunnittelee itse monet tuotteista – ennen kaikkea hän haluaa yrittäjänä olla myymälässä palvelemassa asiakkaita ja auttamassa heitä valitsemaan koteihinsa ne tuotteet, jotka tekevät kodista kodin.