Yrityksemme

Intohimona Huonekalut

Pienestä pitäen olen ollut kiinnostunut muodista, sisustamisesta, kankaista ja oikeastaan kaikesta mikä liittyy tavalla tai toisella visuaalisuuteen.

Huonekalujen maailmaan eksyin ihan sattumalta mutta nyt tässä hetkessä, koen olevani oikealla alalla ja juuri siinä pisteessä mihin olen tähdännyt. Haluan panostaa alaan ja uskoa siihen että tulevaisuudessa palvelua halutaan verkkokaupan lisäksi kivijalka myymälässä.

Intohimoni on erilaiset tuotteet ja niiden ominaisuudet sekä muunneltavuus. Haluan ymmärtää miten ja miksi runko valmistetaan tietyllä tavalla tai mitä on ylipäätään mahdollista tehdä ja toteuttaa. Sohva ei ole vain sohva ja sana huonekalu ei sinällään kuulosta hirveän mielenkiintoiselta. Se ei sitä olekaan, ellei siihen panosta ja ellei sille anna mahdollisuutta.

Niin valitettavaa kuin se onkin, suomalainen osaaminen alkaa kadota ja suurin osa tuotannosta siirretään ulkomaille kustannussyistä. Haluan kuitenkin Huonekalu Pitulassa panostaa kotimaiseen käsityöhön asiakkaita kuunnellen.

Ammattitaito on yksi tärkeimpiä myyjän ja yrittäjän ominaisuuksia. Pienessä kivijalka myymälässä pitää pystyä myymään tuotteita mitä ei fyysisesti ole esillä.

Olen itse vahvasti mukana tuotteiden suunnittelussa ja malliston kehittämisessä. Haluan valmistaa tuotteita joiden takana voin seistä ja joihin itse uskon. Yrittäjänä tämä kaikki on mahdollista.

-Susanna Pitula